Saturday, February 23, 2013

UKRAINIAN: REROUTING...REROUTING - ЗМІНА МАРШРУТУ...ЗМІНА МАРШРУТУ

ЗМІНА МАРШРУТУ...ЗМІНА МАРШРУТУ

ЧИТАТИ:
Приповісті 3:1-8

У всіх відношеннях визнають його,
і він повинен направити ваші контури.
-Приповісті 3:6

Не хвилюйтеся. Я знаю, правильно куди я йду." я сказав мій пасажирів. А потім майже людського голосу ratted мене на: "зміна маршруту.. Зміна маршруту." Тепер всі знали, що я був втрачений!

У ці дні, мільйони водіїв визнати ці слова, або інші як вони, на знак, вони пішли трек або пропустили поворот. GPS пристрій не тільки розпізнає, коли драйвер з курсу, але відразу ж починає змові новий шлях, щоб повернутися на правильний шлях.

Іноді послідовників Ісуса, потрібна допомога, щоб повернутися на правильний шлях духовно. Ми навмисно може відходять від курсу, тому що ми думаємо, ми знаємо краще, або відходять повільно, не помічаючи, ми рухаємося далі і далі від ходьби Бог хоче з нами.

Бог не залишив нам на наші власні, однак. Він дав всі віруючі Святого Духа (Івана 14:16-17; 1 Коринтян 3:16), хто засуджує нас наша гріху (ів. 16:8, 13). Коли ми будемо, звичайно ж, він б'є тривогу і запускає нашої совісті (до галатів 5:16-25). Ми може ігнорувати попередження, але ми робимо це наші власні шкоду (Ісая 63:10; До галатів 6:8).

Що комфорту, щоб знати, що Бог на роботі в наше життя, завдяки convicting роботі Святого Духа! (До римлян 8:26-27). З Божої допомогу і керівництво ми можемо продовжити на шлях, що Любе Господу. -Ренді Кілгор

Святий Дух, ми хотіли б почути
Ваш внутрішній спонукань, м'які і ясно;
І ми могли знати ваше ще, тихим голосом
Так що ми можемо зробити наш вибір воля Божа.- Д. DeHaan
*******************************************
Ми ніколи не без допоміжні,
тому що у нас є Дух всередині.

РОЗУМІННЯ
Біблія керівництво по а. Ноулз надає корисні орієнтації на вивчення прислів'ях. Приповісті "кажуть що дистильовану Божої істини для повсякденного життя...Перш за все, вони представити мудрість як ідеальний компаньйон привабливим, звільнення, постійний і чудове. Правда Божа вірно для всієї життя, той, хто ми є, і там, де ми живемо. Приповісті показати, як Божа правда відноситься до наших повсякденних ситуаціях-вдома і на роботі; у шлюб і сім'я; в уряді і торгівлі; і в серці ставлення, які формують нашу реакції, способу життя і звичок. У всіх цих областях прислів'ях легкий спосіб життя і посаду ознаки небезпеки кожного дороги, щоб зруйнувати." Бажаю всім нам знайти творчі способи застосування мудрість Притчі в кожному аспекті нашого життя.

Мати благословенний день.
Бог наш творець любов завжди
Єдності та миру

No comments:

Post a Comment