Friday, February 15, 2013

UKRAINIAN: CRYING OUT TO GOD - ПЛАКАТИ БОГОМ


ПЛАКАТИ БОГОМ

ЧИТАТИ:
Псалом 142

Молитвою й благанням...
Нехай ваші прохання бути зроблено
відомі Богу. -Филип'ян 4:6

Після всіх цих років все ще не повністю розумію молитви. Це щось для мене загадка. Але одна справа, що я знаю: коли ми гостро потребують, Молитва приходить природно за наші губи і за рівні наших серцях.

Коли ми страшно з наш розум, коли ми штовхнув за межами наших кордонів, коли ми витягли з нашої зони комфорту, коли наше благополуччя виклик і під загрозою, ми рефлекторно і мимоволі вдаватися до молитви. "Допомогти, Господь!"Це наш природний плакати.

Автор Eugene Петерсон пише: "мова молитви ковані в тигель неприємностей. Коли ми не можемо допомогти собі і покликати на допомогу, коли нам не подобається, де ми і хочемо, коли ми не подобається, хто ми і хочуть змін, ми використовуємо primal мови та цієї мови стає корінь мовою молитву."

Молитва, починається в біді, і вона як і раніше, тому що ми завжди в біду на певному рівні. Це вимагає без спеціальної підготовки, немає точного словниковий запас, немає підходящу позу. Це випливає з нами в умовах необхідності і з часом, стає нашого звичного відповідь на кожен випуск - хороші і погані-ми стикаємося у цьому житті (Фил. 4:6). Яка привілей це нести все Богу в молитві! - Девід Roper

Те, що друга, ми маємо в Ісусі,
Всі наші гріхи і смутки нести!
Яка привілей здійснювати
Все, що Богу в молитві.- Scriven
********************************
Божою допомогою є тільки молитва геть.

РОЗУМІННЯ
Надрядковий цей Псалом говорить: "Молитва коли [Девід] було в печері." Швидше Псалом була написана на увазі Девід, коли він був рятуючись від страшної смертоносний люті король Саул (Самуїла 22:1-2). Цей досвід криза викликала Девід, благаючи Бога. Але неприємності не є унікальним, Девід. Його Псалми говорити новий голос кожного наступного покоління. Життя, навіть для слухняним віруючий має його часом проблеми і занепокоєння. Цей Псалом показує, що Бог чує молитвами скарги і петиції, а також тих, похвали.

Мати благословенний день і у вихідні дні.
Бог наш творець любов завжди
Єдності та миру

No comments:

Post a Comment