Sunday, August 18, 2013

UKRAINIAN: ЯКІР НАША НАДІЯ

ЯКІР НАША НАДІЯ

ЧИТАТИ:
До євреїв 6:13-20

Ця надія, що ми маємо, як на
для душі, як
що і непохитною.
-До євреїв 6:19

Френк, Тед і я були на риболовлю на Сонячний окунь синьозябровий на озері рису в Онтаріо, Канада. Ми були на човні понтонно, і риби були дійсно кусатися. Зайнятий цькування і підключення, ми повільно стало відомо, що дія була slacked off. А потім ми зрозуміли, чому: більше не човен сидів, де ми мали покласти його. Сильний вітер було прийти і штовхнув його на воду. Прив'язки не може тримати нас та була ковзання на дні озера. Ми витягли його, повернувся до наших гаряча точка і re-anchored. Ми були перенесені геть знову. Після того, як третій спробувати, ми повернулися до берега. Не вдалося отримати наші якір захопити і дотримуватися.

Коли справа доходить до нашого спасіння, ми сподіваємося на якір в обітниці Бога і Христа Ісуса. Вітрів і хвиль сумніву, розчарування і духовного атакою зло, що один може викликати в нас думати, що ми дрейфуючий і спасіння від Бога-це не є безпечним. Не так! Бог дав свою обіцянку, що наше спасіння, напевно, і він не може брехати (Євр. 6:18-19). Наша надія надійно закріплений в Ісуса Христа, хто відкупив нас і для всіх, коли він помер, воскрес і вознісся на небо.

Наші якір є рок нерухомим Ісуса Христа. Свою безмежну любов тримає нас, що і непохитною. -David Egner

У нас є якір, що тримає душі,
Твердою і що, хоча в валами roll;
Кріпиться до скелі, яка не може рухатися,
Grounded фірми і глибоко у любов Спасителя.- Оуенс
********************************************
Наші якір – рок, Ісуса Христа.

РОЗУМІННЯ
У читання сьогодні прохід, один вражені з Надзвичайним солідність Бога. У разі його обітниця Авраама Бог прийняв присягу на своє ім'я. У цьому ми повинні пам'ятати, що "неможливо для Бога, щоб брехні" (v.18). В такому випадку, створена, ми маємо надію, "якір душі, що і твердою, і який вводить присутність за завісу" (v.19). Священицькі роботу Бога, людина Ісус Христос також повинні дати нам впевненість. Як наш предтечею Христа призвело шлях до богів свято присутність через його спокутну і посередницької Міністерство (v.20).

Є благословенний день.
Любов Бога нашого творця завжди
Єдності та миру

No comments:

Post a Comment