Tuesday, August 6, 2013

UKRAINIAN: НА ПРОТИСТОЯННЯ

НА ПРОТИСТОЯННЯ

ЧИТАТИ:
1 Івана 4:1-6

Той, хто в вас є більшою
ніж той, хто в світі.
-1 Івана 4:4

Коли місцевому книжковому магазині переставити полицях, я помітив збільшення кількості назви, пов'язані з Чаклунство і Чаклунство. Справді, розділу релігія стала віртуальний "протистояння" між світлом та темрявою. Християнських назв боків одну сторону проходу, хоча приблизно таку ж кількість окультних книги lined на іншу сторону.

Іноді ми можете думати, Бог і сатана, так само, як я думав, книг, що книжковий магазин. Ми бачимо їх як але рівні сил з того ж Необмежена влада. Однак, Бог є Бог і сатана не. Бог є сильніше, ніж будь-які сили пітьми. Він робить те, що йому заманеться (Псалом 135:6), у той час як влади сатани обмежується те, що Бог дозволяє. При сатана передбачається, що нещастя зробить роботу прокляття Бога, Бог сказав сатана, ": Ось все, що має [роботу] це у ваших силах; тільки не покласти руку на його персону" (робота. 1:12). Сатана був грати за Божим правилами.

Оскільки Бог є відповідальність за все, як послідовники Христа, ми не повинні бути паралізує страхом влади сатани через наше життя або життя віруючі навколо нас. Він спокушає нас і намагається впливати на нас, але Біблія запевняє нас, "Той, хто в [нас] є більше, ніж той, хто в світі" (1 Івана 4:4).-Дженніфер Бенсон Schuldt

Хай живе pow'r ім'я Ісуса!
Хай ангели ниць падіння;
Вона породила royal діадема,
І корону йому Господь всіх! -Perronet
*************************************
Сили зла навколо вас є не відповідає
за владу Ісуса в вас.

РОЗУМІННЯ
Джон, "учень, Ісус любить," любив інших. Він говорить з теплотою і любов'ю, як він вирішує послідовники Христа, яким він пише. У першому розділі 4 Джон називає їх "Кохана". Цей термін ніжності є формою слово Агапе, вища форма любові. Він переглядів його друзів, як не просто «улюбленого,», але дуже і дуже любив. У вірші 4 він говорить до них як «маленькі діти.» Це термін, який відноситься до немовлят, які до ніжно любив, пристрасно захищений і повністю турботу.

Є благословенний день.
Любов Бога нашого творця завжди
Єдності та миру



No comments:

Post a Comment