Monday, December 31, 2012

UKRAINIAN: BLESS THE BOUNDARIES - БЛАГОСЛОВИ МЕЖІ

БЛАГОСЛОВИ МЕЖІ

ЧИТАТИ:
Псалом 1

Блажен чоловік, який не ходить на
адвокат з безбожного, і не стоїть в
шлях грішників. -Псалом 1: 1

За всі роки я працював з людьми я ще зустріти когось життя якого було все змішалося, оскільки він або вона зберігається командам Бога. Тим не менш в день, коли особистої свободи відзначається як невід'ємне право, розмови про відповідність наш спосіб життя, щоб шляхи часто розглядається як порушення. І будь-хто, хто виступає на користь Божого межі правив з кордонів. Але в цей frenzy бути вільний, він не повинен йти непоміченими що нашого суспільства все більш відзначені бродить почуття безглуздість і відчаю.

Божі люди повинні мати чітко інший погляд на межі. Як Псалмопівець, ми повинні розуміти, що Блаженний життя приходить від насолоджуючись в законі Господньому (Псалом 1: 2 - не в життя, як ті, хто "йти в ногу з безбожних або стояти на шляху, що грішники прийняти" (в. 1 NIV). Як віруючих в Ісуса, буде визнати, що Бог кордони не означає прийняти pizazz від життя. Замість цього, вони є Божественна Паркани побудовані з Божої мудрості, щоб допомогти нам уникнути зрада і неприємності безрозсудною життя.

Наступного разу, ви схильні прорватися через Боже кордонів, пам'ятаєте його люблячої мети в класти вгору зборів. Вибрати благословить Бог, кордонів і те, як вони благословить вас. - Джо Stowell

Те, що свобода лежить з усіма, хто вибрати
Жити для Бога кожен день!
Але ланцюги кабалу shackle тих
Який вибрати іншим способом.- Д. DeHaan
**********************************
Божа Паркани тримати вас
у рамках його благословення.

РОЗУМІННЯ
Псалом 1 представляє два шляхи життя. Це контрастує rootedness благочестиво (vv.1-3) з нестабільністю безбожний (vv.4-6) і є викликом жити відповідно до Божого слова. Відкинувши безбожний шляхів, а насолоджуючись та дотримання законів Божих, Божественна людина живе радісний, плідної та безпечного життя. Життя людини, який відмовляється від Бога, як полови, короткий і марним, з мало вічне корисність (v.4). На Псалмопівець висновок? Рішення і знищення чекають v. в безбожний (5), тоді як Бог захищає і зберігає праведників (v.6). "Благословення", перше слово псалма, рішуче протиставляється "загинув," його Останнє слово.

Мати благословенний день і тиждень вперед.
Бог наш творець любов завжди
Єдності та миру

No comments:

Post a Comment